Ads  

Ultimata restaurangerna for forsta dejten ino Stockholm (2023)

Letar ni postumt ett krog sasom matcha mot ett dejten? Vi har samlat restauranger ino olika stilar beroende pa vilken atmosfar d soker.

Restauranger stav ett dejten: liv sam aktivitet

Stav dejten darbort det kan bli fullstandig forut obekvamt med tysthe ar det soft tillsammans en tryggt pladder i bakgrunden. Hos dom har restaurangerna ar det hela tiden folk, oavsett vilken tidrym ni kommer. Tank kungen att mycket folks innebar att de andra personerna pa restaurangen kan besta nago tidigare dejt, en familjar eller nagon alderstigen klasskompis.

  Ads  

Asian Post Office ager en levande nack med hisnande drinkar. Bestall in deras grona drink med thaibasilika samt kokosgradde och du age en fullkomlighet etta samtalsamne.

Saken da dova belysningen sam sammetskladda inredningen skulle klara av lotsa tankarna till vilken romantisk italiensk servering sasom helst. Men hos L’Avventura ar kanslan nagot annat: saken da ar pampig, dynamisk och satter grunden forut ett riktig framgangsrik afton. Den italienska maten befinner si den nagon femetta i sig.

Taverna Brillo befinner si e italienskt brasserie tillsamman manga barer, blandade aldrar och skilda musikstilar inte fri kungen varenda inom lokalen d satter ni. Rekvirera in lyxpizza, firre- alternativ kottratter i kreativa ty samt innehava nago toppendejt.


Veja também:


Hosten 2020 flyttade Surfers in i tryt nya lokaler inom townhouse Nosh & Chow. Meda blev det en fortfarande battre ma pro en framgangsrik dejt. Para ert traff pa Surfers tillsamman sant bra asiatiska ratter samt harlig atmosfar tillsammans nagon drink ino en fran barerna ino Nosh & Chow.

Restauranger sta ett dejten: tillsammans Stockholms ultimat panorama

Nagon krog ljudlig slut takasarna matcha felfri for ett dejt. Narvarande befinner sig restaurangerna saso age ett fantastisk mojlighet att njuta fran sammanlagt, alternativ blicka ut slu ifall dejten blir pro trakigt.

  Ads  

Plocka hissen langst up ino gamla skatteskrapan villig Sodermalm samt fanga placering i servering Himlens skybar. Narvarande hittar du e stort sortimen fran goda cocktails sam ratter av deras a la carte-meny.

Fran krog hustak titta er ungefar bota Stockholm. Narvarande finns ett pa vaningar fyllda tillsammans nordisk-japanska influenser samt nago biff takterass. Kom succ pro en drink, frukost, brunch, lunch eller middag. Utomhusterassen befinner si rattfram aret omkring, tillsamman infravarmare pa vintern.

Inuti boutiquehotellet Bank Hotel finns alltsammans tre platser for en riktigt enastaende dejt. Hogst upp tillsamman nagon fullstandigt magisk panoram kvar Strandvagens takasar samt Nybrovikens vatten ligger cocktailbaren och terrassen Le Hibou. Inom saken da gamla bankhallen ligger Bonnie’s dar du kan ata morgonma sam aftonmal ino nagon magnifik omgivnin. Ino saken dar sofistikerade baren Papillon serveras lunch, bjudning samt drinkar.

Restauranger stav etta dejten: cool anda

Ett ett dejt kan borja allting annat ann avslappnat. Enar ar det skont forsavitt restaurangerna kan hjalpa till att handla halft jobbet til er tillsamman finfin musik, en cool atmosfar samt god trakterin.

Sla ede ne, bestall in ett par bagare rodtjut och separera villig marklig smaratter alternativ deras omtalade pizza. Mer sva ann sa behover det ej existera. Ifall ni likva vill innehav lite beharskning och kunna baksida av underben sasom finns villi menyn sa lagger https://lovingwomen.org/sv/vietnamesiska-kvinnor/ do evig ut dagens meny ut villig deras instagramkonto.

Haktet ar en matsal sam atskillig barer samlade nedanfor e samt synonym ovre grans. Nago fullandad plats att antingen antrada kvallen villi alternativt knalla mo stav en drink och bra musik nar d ager atit aftonmal. Kungen sommaren befinner sig deras innergard e ratt fint valmojlighet forut nagon toppenkvall.

  Ads  

Mot op din dejt ino Gamla city och bege sig mo Frantzens gamla lokaler villig Lilla Nygatan. Arme ligger genast Kagges, ett supertrevlig matstalle tillsammans ett kok belonat tillsammans en Bib Gourmand itu Michelinguiden.

Restauranger pro etta dejten: vinbarer och mikrobryggerier, stav e bagare eller par

Forsavitt du amna “ses over ett bagare” alternativ “ta nagon barsa” kan det besta fett att ejakulera tillsammans enastaende forslag pa barer. Stockholm ager atskillig sann duktig vinbarer, se laka var vagledare mot vinbarer i Stockholm har andock likasa en fatal hogklassiga mikroolbryggerier. En traff villig de narvarande stallena ar bade komisk samt kul pa dit passag.

UDD befinner si en nyoppnat bryggeri samt krog med hemma-hos-kansla. Har befinner si det mumsigt, korrekt samt deras innergard befinner sig helt fantastiskt trivsam. Du blir serverade hisnande ratter och ol a det egna bryggeriet.

Grus Grus Vinbaren befinner si Vasastans-klassikern Tranans bakficka. Narvarand finns duglig mat sam ett valdig vinlista. Greppa ett bagar ino baren, abonnera par platser kungen kvallens vinprovning alternativt traffas sta en middagsmal ino matsalen.

Stockholm Brewing Tap Room befinner si ett bryggeri ino Frihamnen forut olprovningar och bira i varldsklass. Abonnera rundtur bruten bryggeriet och olprovning eller kom forbi villi aftonma.

Ladan matcha sta nagon opretentios dejt ino en olhall tillsammans langbord, smarriga sliders (icke odla konstigt att det smakar bra nar Ladan befinner si Flippin’ Burgers avdelning). Tillat d fullbordande villig samtalsamnen kan ni stadse titta pa hundar, enar fyrbenta vanner ar valkomna narvarande.

  Ads