Ads  

Egentligen befinner si Tinder saken dar framsta dejtingappen och Facebook

Facebook dating befinner sig (och kommer mojligtvis att fortfara) helt avgiftsfri. Saken dar sociala mediejatten kraver enkom att n laddar ned appen, darfor det stav ha ej finns e skrivbordsversion.

  Ads  

Det finns alltsa marklig relevanta valmojlighe mo Facebook Dating, som samtliga riktar sig till olika malgrupper

“Egentligen varenda det enkom ett tidsfraga for Facebook samt hade en dejtingsektion. Mig kanner massa par som redan age traffats ino Facebook-grupper, eftersom dom evigt inneha existerar. Sjalv ingen aning om det befinner si logiskt att ett nytt “swipe knipa go”-lage genast ager oppnats ate. Sjalv ar intet djavel utav saken da. Sjalv skulle aga foredragit ett ovrig koncept, skada massa fran mina kompisa befinner sig absolut overtygade forsavitt FB-dating. Dom sager att det ar mindre ytligt an Tinder.”

Facebooks dejtingapp var efterlangtad inom Tyskland sam populariteten ar likvardig patand. Konceptet inneha icke uppfunnit hjulet villig nytt, darfor det finns e dussin liknande appar. Det som befinner si enastaende befinner sig att Facebook separerar omradet mellan imag pro sociala medier och dejtingprofil. Det sasom befinner si obehagligt befinner si att “vanners vanner” ideligen visas som motion villig partner ino listan. Saken da saso soker ett shop vill antagligen ick ha sin ultimat vans arbetsansvarig som ide.

sexiga Guyanese-flickor

  Ads  

Flertal konsument ar allareda skeptiska at Facebook nar det innefatta integritet sam uppgifte. Det sakforhallande att ett Facebook-profil befinner sig tvingande befinner si e stort irritationsmoment samt age allaredan varit objekt forut grym komplimang villi Tinder. Omedelbart behover du ej langre nagon FB-profil darfor at begagna Tinder, skad n behover nagon for att forbruka Facebooks dejtingapp. Det skulle finnas medryckand att ta reda pa ifall frikoppling skulle leda till nago crescendo itu antalet anvandare.


Veja também:


“pro mej sjal befinner si Facebook Dating-appen icke nago rival till Tinder, inte me framfor ett tillbehor. I synnerhet eftersom Facebook ar avgiftsfri kan det inte fordarva att ha appen kungen din telefon sam att placera nasan ino vat nar du dejtar. Tinder kommer sannolikt att vara saken dar framsta dejtingappen forut evig sam i synnerhet nar det galler ytlighet kommer det aldrig att foreligga en adekvat rivalitet.”

kommer antagligen inte heller att omdana odla kopiost. Saso Erik sager, varfor ersatta Tinder med Facebook nar kar kan lagga til det?

Tinder bor dock ej befinna alltfor forvissad pa sin monopolstallning. Stav ehuru Facebooks flaggskepp inneha haft nagon gigantisk okning, sa vander det sig likasa mot generationen postum 30 ar. Samt det befinner sig narvarand sasom Tinder ick kan ta det lugnt tillsamman! saken dar som befinner si over 28 ar villig Tinder tvungen ej blott erlagga mer, inte med inneha samt farre chanser!

  Ads  

Vilka val finns det mot Facebook Dating?

“Jag age atskilliga dejtingappar villig grimas telefon och mig anser att det ar duktig att ga manga olika vagar. Mig ager Lovoo, Badoo, Tinder, Facebook Dating App och Yodel (aven om det sistnamnda ick ar en dejtingapp). Mi har kontakt med do alla, chattar sam age ett traff stundtals.”

Bortsett fran Tinder befinner si Badoo samt Lovoo sannerligen bland dom storsta dejtingapparna som befinner si mest kanda i tysktalande lander. Jodel, daremo, ar nagon studentapp som befinner si omtyckt darfor att lara kanna manniskor tack vare atskilliga dejtingkanaler. Andock rackvidden befinner sig betydligt lagre har.

Nar ni letar efter en partner finns det emellertid ocksa klassiska dejtingbyraer sasom Lemonswan, Parship alternativ populara samt valrenommerade singelborser saso LoveScout24, sasom dessutom finns sasom appversioner.

Konklusion Facebook Dating ar nagon medryckande expansion bruten saken da sociala mediejatten och borde i alla fall befinna vart att overvaga for alla darfor dess kostnadsfri nytta. Det kostar noll annat an f epok att blott greppa en titt sam ta reda pa om dejtingappen ar en alternativ nar du soker en partner. Det aterstar att flyga hurdan FB Dating kommer att spridas ino landet samt forsavitt en gratisversion kommer att inforas nagon passag. Marc Zuckerberg uppfann minsann ej det har kompletterande av flackfri valgorenhet!

  Ads